TELEFON
070 133 185
Košarica0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pogoji dostave

Naša spletna trgovina v času trajanja epidemije deluje nemoteno, le da je morda dostava izdelkov, ki niso iz oddelka Outlet, podaljšana za kak dan. Vabljeni k nakupu, za vse informacije smo vam z veseljem na voljo.

 

Pošiljanje in rok dostave

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Običajno pa je dostava na vaš izbrani naslov v roku 7-10 dni.

Prosimo upoštevajte, da je naša ponudba zelo široka in izdelke v naše domače skladišče iz tujine prejmemo v roku cca. 7 dni po obdelavi vašega naročila. V kolikor gre za priljubljen kos, ga običajno lahko odpošljemo takoj oz. v roku 1-3 delovnih dneh.  O bolj natančnem roku dostave vas obvestimo v obliki odgovora na potrdilo o naročilu po elektronski pošti.

 

 

1. POGOJI BREZPLAČNE DOSTAVE

Stroške dostave v celoti krije prodajalec SpodnjePerilo.net, Urška Novak s.p., če vaše naročilo preseže vrednost 50,00€. Običajno dostavi GLS.

 

2. DOSTAVA PREKO POŠTE SLOVENIJE

Stroški za dostavo v vse kraje Slovenije so enotni in znašajo: 3,95 €. 
Ko stranka izbere plačilo po povzetju, Pošta Slovenije stranki po njihovem ceniku direktno zaračuna še dodaten znesek za storitev plačila po povzetju (po UPN obrazcu).

Vaš lokalni poštar vam bo pošiljko dostavil v dopoldanskem času. V kolikor vas na naslovu ne bo, bo pustil pisno obvestilo s številko pošiljke in rok v katerem je pošiljko potrebno prevzeti. 

V kolikor dostave na dom ne želite, nam lahko pošljete zahtevo o pošiljanju "Poštno ležeče", kar pomeni, da boste pošiljko lahko osebno prevzeli v vaši izbrani poštni enoti.

 

 

3. DOSTAVA PREKO DOSTAVNE SLUŽBE GLS

Stroški za dostavo v vse kraje Slovenije so enotni in znašajo: 3,00 €. Stranka nima dodatnih stroškov, razen ob plačilu s kartico.

Naročeno blago bomo dostavili na naslov, ki ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

Na dan dostave boste prejeli SMS sporočilo o dostavi ter e-pošto o možnosti dostave ter spremembe načina dostave (storitev Flex Delivery Service).

V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na vaš naslov si lahko na spletnem mestu GLS Slovenia izberete tudi GLS Paketno trgovino ali GLS Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami (poštno ležeče). V polje s podatki za dostavo je potrebno zgolj napisati vaše ime in priimek, ter naslov izbrane GLS Paketne trgovine ali GLS Paketomata.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS Slovenia dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo Paketno trgovino ali najbližji Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami.

Seznam Paketnih trgovin in Paketomatov se nahaja na spodnji povezavi: Lokacije Paketnih trgovin in Paketomatov.

 

 

4. POŠILJANJE V TUJINO

Pošiljke pošiljamo tudi v tujino, po predhodnem dogovoru o plačilu in stroških dostave.

Šaljemo i u Hrvatsku - šaljite nam poruku i dogovorit čemo način plačanja i isporuke.

We shipp worldwide - based on previously agreed terms.