TELEFON
070 133 185
Košarica0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

SpodnjePerilo.net se predstavi

V naši spletni trgovini je nekaj čez 3000 različnih artiklov, brez upoštevanja številčnih in barvnih različic. Tako smo kot virtualni oddelek perila veleblagovnice, le da vam izbiranje ne vzame dragocenega časa, ampak nakup udobno opravite iz domačega naslanjača. Le pridno upoštevajte navodila in mere, ki so navedene v tabelah velikosti, da vam bodo artikli resnično odgovarjali - v nekem predalu se zagotovo še skriva mamim šiviljski meter :).

Artikli so kvalitetni, preizkušeni in evropskega porekla. Največ artiklov je priznanih poljskih proizvajalcev, saj poljski tekstil že dolgo velja za enega najboljših v Evropi. Na zalogi imamo osnove modelov uspešnic, ostale artikle pa vam vaš poštar dostavi na dom v cca. sedmih dneh - dan prej vam dostavo potrdimo preko e-pošte ali SMS sporočila.

Posebej je za vas na izbiro tudi hrvaški Galeb, ki je kot kakovostna znamka znana več slovenskim generacijam, in italijanska Snelly.

Vstopite v svet Spodnjega perila.net, še posebej pa vabljeni v deluxe kotiček, zagotovo se najde kaj za vsak okus in postavo!

Poleg perila so tu tudi modni dodatki, kot nakit Ursula ali Shimmer Tattoos .

Novosti in zanimivosti lahko spremljate tudi na naši aktivni Facebook strani - pridružite se nam!

Prav tako se lahko na osnovni strani ali ob nakupu prijavite na naše E-novičke - občasno jih pošiljamo, ko imamo posebej dobro ponudbo ali pa dobite kodo za prav poseben popust!

Podatki podjetja:
Ursula, Urška Novak s.p.
Tacenska cesta 152
1211 Ljubljana-Šmartno

Davčni zavezanec: DA
Identifikacijska št. za DDV: SI43735410
Transakcijski račun: SI56 6100 0000 7971 031 Delavska hranilnica d.d.